Colaborare Steaua Bucuresti

Sursa: www.steauabaschet.ro
Fii stea de ziua ta!

 

 

”Fii stea de ziua ta!” este o campania gândită de Steaua CSM EximBank pentru a-și răsplăti suporterii fideli. Dacă îți aniversezi ziua de naștere exact în ziua în care roș-albaștrii joacă pe teren propriu sau ai un prieten căruia vrei să-i faci o surpriză, înscrie-te în campania noastră. Trimite un mail pe ionut.georgescu@steauabaschet.ro și noi ne ocupăm de restul! Tu și încă 5 prieteni veți intra gratuit la meci, pe care îl veți urmări din loja special amenajată pentru voi!
Și cum nicio zi de naștere nu ar fi completă fără tortul aniversar, prietenii noștri de la Cofetăria Pasticceria Giuseppina ți-au pregătit o surpriză delicioasă.

 

Pasticceria Giuseppina este o cofetărie născută din dorința de a face cunoscută în România arta cofetăriei italiene renumită pentru calitatea și diversitatea cremelor utilizate. Gusturile inedite, torrone, gianduia, crochantino rhum, crema di malaga, zabaione, zuppa iglesse, cremă catalană și multe alte, vă vor delecta toate simțurile!
Așteptăm înscrierile chiar de la primul meci din campionat, programat duminică, de la ora 19:45, în Sala Regimentul de Gardă ”Mihai Viteazul”!

 

Fii stea de ziua ta!

 

 

 

WhatsApp chat