Pasticceria Giuseppina reprezinta oficial in Romania dulciurile Sugarpova

Sursa : Viitoaremireasa.ro

Link: viitoaremireasa.ro/Tort-Nunta/cofetaria-pasticceria-giuseppina-sugarpova-3516.html

Pasticceria Giuseppina reprezinta oficial in Romania dulciurile Sugarpova

Sugarpova Giuseppina

Recent, Cofetaria Pasticceria Giuseppina a fost desemnata sa reprezinte in Romania dulciurile Sugarpova care apartin Mariei Sharapova. Simbolul oficial al bomboanelor zambitoare Sugarpova este amprenta unor buze.

Linia de bomboane premium a Mariei Sharapova a ajuns in Romania prin intermediul cofetariei cu specific italian, Pasticceria Giuseppina. Potrivit tenismanei din Rusia, bomboanele Sugarpova sunt chic, obraznice, indraznete, ciudatesi sportive, atatcastil, cat si ca substanta pentru ca seamana cu cea care le-a creat.

Colaborarea inedita dintre Cofetaria Pasticceria Giuseppina si linia Sugarpova combina doua stiluri de dulciuri: arta italiana si bomboanele rusesti care pot fi folosite la organizarea unui candy-bar sau oferite invitatilor ca si marturii de nunta, respectiv marturii botez.

La produsele de cofetarie cu iz italian si la bomboanele colorate ce pot fi comandate pentru un candy-bar de exceptie, Pasticceria Giuseppina a adaugat si produse de patiserie mediteraneana. Toate aceste delicii pot fi comandate online de la Pasticceria Giuseppina, cofetaria italiana din Bucuresti cu livrare la domiciliu.

De la aceeasi cofetarie, devenita recent primul reprezentant oficial din Romania al dulciurilor Sugarpova, clientii pot comanda torturi de nunta, specialitati italienesti, torturi aniversare, torturi creatii speciale, produse de patiserie cu ulei de masline realizate din ingrediente naturale si evident, bomboane premium Sugarpova.

 

WhatsApp chat